Thursday, August 25, 2011

Prvi pogled: Pirelli 2012

0 komentara
Uspela sam doći do fotki ‘’iza scene’’ usnimljenih za vreme rada na najnovijem Pirelli kalendaru. Moda ili nudizam, procenite sami.






Vogue España septembar 2011

0 komentara
Naslovna strana septembarskog španskog izdanja legendarnog magazina Vogue, vraća na scenu isto tako legendarne Klaudiju Šifer, Evu Hercigovu i Helen Kristensen. Malo je reći, godine su blage prema njima.


Interview septembar 2011

0 komentara
Septembarsko izdanje časopisa Interview krasi, ni manje ni više, nego glumica En Hatavej, viđena očima i objektivom Mert & Marcus-a. Mistično, prodorno, seksi.


Amica septembar 2011

0 komentara
Naslovnicu septembarskog izdanja poznatog italijanskog magazina Amica krasi Anđelina Džoli 21.  veka, glumica i transformerka, Megan Foks, viđena kroz objektiv fotografa Richard Phibbs-a.



Monday, August 22, 2011

Letnji prugasti set

0 komentara
Letnji set ne mora nužno biti teget-crveno-bele varijante. Malo sam se poigrala i napravila set u crno-belo-crvenoj varijanti. Odmereno, kratko, seksi, upečatljivo. Cipele su to die for!


GQ UK February 2010 pin-up editorial

0 komentara
Fotograf Gavin Bond je za potrebe prošlogodišnjeg britanskog februarskog izdanja časopisa GQ, uradio seriju fotografija u pin-up stilu. Tom prilikom, modeli su bili Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley, Shannan Click and Elyse Taylor.










Paja Patak editorijal

0 komentara
2009-te, u Holandiji se pojavio magazin Donald Duck i u okviru njega, izašao je editorijal fantastičnih fotografija njemu u čast. Holandski fotograf Denise Boomkens je zaslužan za ove retro i u pin-up stilu fotke, u kojima sada i vi možete uživati.

Inače Donald Duck Magazin u sebi sadrži članke iz oblasti života i stila, putovanja, sporta, raznih gadgeta i aksesoara i još mnogo toga.





Sunday, August 21, 2011

Casual Friday

0 komentara

Koliko sam upućena, sve je više firmi koje praktikuju tu ''casual Friday'' politiku oblačenja. Konačno; s' vremena na vreme, dosadi i opterećuje ono svakodnevno ''uštogljeno'' oblačenje – treba nekada imati i oduška.



Zato sam, ovoga puta, sastavila kombinaciju koju bih (a nešto slično i jesam) sama nosila kada je taj ''casual Friday'' dan u pitanju. Jednostavno, komotno a opet pogodno i za posao. Akcenat je na veselim bojama, naravno i mojoj dragoj pink. Leto je još malo, treba ga iskoristiti što više.

Thursday, August 18, 2011

Volim pink!

0 komentara
Pink iliti roze boja mi je oduvek bila jedna od omiljenih. Romantična i seksi, za dan, podne, veče i noć, slatka devojčica ili seksi diva...

Volim pink boju; leti i zimi, oskudno ili dobro obučena; volim pink modne detalje, obuću, predmete, nameštaj, cveće...

Pink boja je idealna za leto, ali i odličan kontrast u hladnom zimskom periodu. Divno prkosi jesenjim kišama i fantastično se utapa u prolećne boje. 

Kada sam tužna ili srećna; volim da imam kraj sebe nešto u pink boji; makar to bilo i neko piće koje pijem. Novčanik mi je pink, futrola za telefon takođe; imam i pink tašnu.

Prava girly-girly boja..




Wednesday, August 17, 2011

Casual izlazak

1 komentara
Kako se leto polako primiče svom kraju, tako je vreme da mislimo malo i na topliju garderobu. U prilog tome, osmislila sam casual sexy kombinaciju za večernji izlazak, koja izgleda ovako:


Odabir garderobe i detalja u stilu ''samo sam nabacala nešto na sebe, ne razmišljam o tome kako delujem na druge'' - naizgled ležerno a opet flertujuće primamljivo i seksi. Cipele su mi apsolutni hit i must have - ako uspem gde da ih nađem, makar slične.


Retro tufne

0 komentara
Retro stil odevanja ponovo je u modi i, s'tim u vezi, napravila sam sledeću odevnu kombinaciju:


Haljina u stilu šezdesetih, još sa tufnama, naglašenim strukom zahvaljujući satenskom kaišu, visoke potpetice koje prate boju haljine, sat, prsten.. Nenametljivi detalji - a opet - sve zajedno čini dobro upakovan set. Za posao ili popodnevnu-večernju šetnju/izlazak..poput prave Retro dame.

Friday, August 5, 2011

Inspiracija morem

1 komentara
Ko god da je ukrao leto - najljubaznije ga molim da isto i vrati! A dotle..

..inspirisana letom i morem, predstavljam vam idealnu kombinaciju za raznorazna dešavanja u jednome danu :)

Monday, August 1, 2011

Coco Rocha

0 komentara
Coco Rocha je 23-godišnji supermodel poreklom iz Kanade. Pored toga što je muza za Jean Paul Gaultiera i Steven Meisela, ova dama poznata je i po tome što je jedan od retkih modela koji javno govori o poremećajima ishrane i svoj šteti koju oni nanose u modnoj industriji.


Karijera joj je uzletela kad i Gemmi Ward, budući da su zajedno snimale editorijal još 2004-te, sa još jednom sada poznatom manekenkom, Amandom Mur. A evo zašto mi se Coco dopada.










Čitaju me

OrganVlasti

Makeup&more blog - Šminka i ostalo

Uradi Sama

Život na visokoj nozi

 

Moda by Ica Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez